Personlig service / Snabb leverans

Service & Garanti

Apple

Apple är kända för att tillhandahålla bra och snabb support för alla sina produkter. Använd länken nedan för att komma till Apples support.

De flesta problem går att lösa på distans utan att ni ska behöva skicka in er produkt för service. Följ anvisningarna på Apples hemsida för att hitta bäst hjälp för ert specifika ärende. Via länken nedan kommer ni snabbt i kontakt med en expert för er produkt.

I det fall er enhet behöver skickas in på service bokar ni en tid enligt anvisning på Apples hemsida.

Klicka på länken för att komma till Apple support

Vi rekommenderar Mcare som är ett auktoriserad ombud för Apples produkter och de hanterar garanti-ärenden. Klicka på länken för att hitta ert närmsta Mcare serviceombud.

Observera att Apples garanti inte omfattar skador till följd av oaktsamt användande eller om du tappat din produkt.


Samsung

Vi rekommenderar Samsung Service som ombud för att söka garanti för er Samsung produkt. I det fall det passar er bättre kan ni hitta flera serviceverkstäder via Samsungs hemsida.

De flesta problem kan lösas på distans utan att ni behöver skicka in er produkt för service. Följ anvisningarna på Samsung Services hemsida för att hitta bäst hjälp för ert specifika ärende.

Via länken kan ni göra en egen felsökning eller skapa en felanmälan och skicka er produkt på service.

Klicka på länken för att komma till Samsung Service.

Läs mer på Samsungs hemsida här om vad garantin omfattar.

Observera att Samsungs garanti inte omfattar skador till följd av oaktsamt användande eller om du tappat din produkt.


Övriga

I det fall ni inte hittar ett serviceombud för er tillverkare hjälper vi er att söka garanti. Vi hanterar enbart garanti i det fall lämpligt serviceombud saknas.

Gör så här:

Kontakta oss på vår mail [email protected] och beskriv ert ärende så hjälper vi er med garantiärendet.

Vad händer sedan?

Vi anpassar hanteringen beroende på vara och typ av problem. I det fall er produkt behöver skickas åter till oss kommer ni att meddelas om detta.

Under pågående hantering sker all kommunikation skriftligen, ni kommer att uppdateras via mail varje gång ert ärende uppdateras.