Personlig service / Snabb leverans

JABRA EVOLVE 75 UC STEREO INCL. LINK 370

  • 2 490 kr

Jabra Evolve 75 MS Stereo-headset har blivit tillverkad för proffs som kräver samtal i hög kvalitet under hektiska arbetsdagar. Headsetet är trådlöst och har br

I lager.
Share
Article Number: 60
Supplier: Jabra

Jabra Evolve 75 MS Stereo-headset har blivit tillverkad för proffs som kräver samtal i hög kvalitet under hektiska arbetsdagar. Headsetet är trådlöst och har brusreducerande teknik som säkerställer att den du pratar med hör dig klart och tydligt, och inte din omgivning. Headsetet är certifierad för Skype for Business och du laddar upp den med en inkluderad laddbas.


Design

Headsetet erbjuder maximal komfort och är skön att ha på sig under hela arbetsdagen. Du kan vrida mikrofonarmen 360-grader och placera den på det sätt som passar dig bäst. Och när du är upptagen kan du sätta på dedikerade lampor på headsetet som indikerar att du inte vill bli störd och behöver fokusera. Röda lampor som är placerade vid bägge öronkåpor aktiveras automatiskt när du har samtal.


Trådlös anslutning

Upplev full rörelsefrihet oavsett hur trång din arbetsmiljö är. Räckvidden har en kapacitet upp till 30 meter och du kan ansluta till din dator, smartphone eller surfplatta. Vid behov kan du ansluta till 2 Bluetooth-aktiverade enheter samtidigt. En laddning har kapacitet för upp till 15-timmars samtalstid så du behöver inte ladda upp headsetet flera gånger om dagen.


Active noise 

För att du ska kunna koncentrera dig och höras även i bullriga miljöer använder headsetet ANC-teknik. Denna teknik stänger ute ljud från din omgivning samtidigt som den ser till att du tydligt och bra kan höra den du pratar med. ANC-teknik gör också så att du kan följa med i konversationerna bland kollegorna utan att behöva ta av dig det och du kan själva välja om du vill ha ANC påslagen med ett enkelt knapptryck.


HD Voice

Med HD Voice-teknik får du kristallklara och levande samtal. Du slipper kämpa med att förstå vad den du talar med säger och kan bara fokusera på din kund även i bullriga kontor.


Inkluderat i förpackningen:

- Evolve 75-headset

- Jabra Link 370 USB-adapter

- Laddbas

- Skyddande resefodral

- USB-kabel

- Snabbstartguide