Personlig service / Snabb leverans

iPad 10.2" (2020) WiFi + LTE 4G

  • 5 895 kr

iPad 10.2" (2020) låter dig skapa fantastisk digital konst, ta effektiva anteckningar och ha tillräckligt med processorkraft för att kunna ta dig an nya projekt

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Share
Article Number: 77

iPad 10.2" (2020) låter dig skapa fantastisk digital konst, ta effektiva anteckningar och ha tillräckligt med processorkraft för att kunna ta dig an nya projekt. Med det nya operativsystemet iPadOS14 är enheten mer intuitiv än någonsin.


Kraftfull kärna

Enheten har en Apple A12 Bionic-processor som kan hantera komplexa uppgifter utan problem. Den är utrustad med Neural Engine-nätverk för kraftfulla funktioner som avancerade anteckningar.


Skarp retinaskärm

Retinaskärmen på 10,2 tum har nästan 3,5 miljoner pixlar för att blända dig med fantastiska bilder i foton, videor och applikationer. Skärmen har ökad ljusstyrka på 500 nit för mer levande, naturtrogna färger. Fingeravtrycksbeständig beläggning garanterar stor klarhet även när du använder iPad under längre tid.


Apple Pencil (1:a generationen)-stöd

Från att ta anteckningar i klassen till att göra designskisser, kommentera en presentation, korrigera läxor eller till och med illustrera din egen digitala bok, allt detta gör att Apple Pencil-stödet släpper lös kreativiteten. Skärmen känner av lutning och tryck, vilket möjliggör extremt exakta ritningar och skisser - precis som med ett riktigt skrivredskap.


Ansluten till världen

Håll kontakten med den enorma världen av kunskap på nätet. iPad har en dual-band WiFi-ac-modul för anslutningshastigheter som gör streaming av video eller nedladdning av stora paket busenkelt. Med Bluetooth 4.2 kan du enkelt koppla din iPad till andra enheter och tillbehör. Enheten stödjer även LTE för snabb data-anslutning.


Smart Keyboard-stöd

Förvandla din iPad till en kompakt bärbar dator genom att ansluta den till Smart Keyboard-fodralet som ger bekväm maskinskrivning med tangenter som har gott om utrymme sinsemellan.


Touch ID

IPad-enheten har Touch ID med fingeravtryckssensor inbyggd i Hem-knappen, vilket gör den säkrare än någonsin.


iPadOS14

Nya iPadOS14 utökar det stora antalet funktioner med den nya Scribble-funktionen som gör att du kan göra anteckningar och konvertera dem till text, skriva direkt i valfritt textfält och skapa former enkelt tack vare Neural-motorn. Den omdesignade startskärmen låter dig fästa dina favoritwidgets och se fler appar. Textredigering via multitouch gör att du enkelt kan arbeta med dokument med hjälp och gester.


En värld av bilder

Med den bakre kameran på 8 megapixlar kan du ta skarpa, levande och färgglada foton. Kameran har en bakgrundsbelyst sensor med femelementslins, autofokus, HDR-fotoläge, bildstabilisering och kropps- och ansiktsdetektering. Ta fantastiska videor i upp till Full HD 1080p-upplösning och integrera till och med verkliga element i den digitala verkligheten genom AR (Augmented Reality) -applikationer. Den främre FaceTime-kameran med Retina-blixt erbjuder 720p HD-video för videosamtal online eller 1,2 Megapixel-foton med HDR-förbättring.


Perfekt passform för ryggsäcken

Med tjocklek på endast 7,5 mm och en vikt på 495 g sparar denna iPad både utrymme och vikt då behovet av stora böcker och anteckningsblock försvinner. Dessutom kan den hållas bekvämt med en enda hand.


Fler egenskaper

- Inbyggda stereohögtalare, dubbla mikrofoner

- 3,5 mm mini-uttag

- 128 GB flash-lagringskapacitet

- 32,4 WHr-batteri för upp till 10 timmars drift

- Lightning-kontakt för laddning och kabelanslutning


Förpackningen innehåller

- iPad 10.2 tum (modell 2020)

- Lightning till USB-C-kabel

- USB-C-strömadapter