Personlig service / Snabb leverans

ZTE MF971V MINI-ROUTER

  • 1 399 kr

ZTE MF910 - kompakt router för alla tillfällenEn smidig WiFi-router med inbyggt batteri som utan ström tillkopplat, har cirka 8 timmars batteritid. Du har 4G/LT

I lager.
Share
Article Number: 80

ZTE MF910 - kompakt router för alla tillfällen

En smidig WiFi-router med inbyggt batteri som utan ström tillkopplat, har cirka 8 timmars batteritid. Du har 4G/LTE-hastighet på upp till 100Mbit/s ned och via 3G 42Mbit/s, beroende på abonnemang. Koppla upp alla dina mobila enheter, var du än är och surfa i hög hastighet.

*Faktisk hastighet kan begränsas av Internetleverantör eller driftförhållanden.


Kraftfullt batteri

Routern har försetts med ett kraftfullt batteri på 2300 mAh. Tack vare det kan den drivas i upp till 8 timmar.När batteriet är på väg att ta slut kan man enkelt ladda upp det igen via en micro-USB-kabel. USB-kabeln ansluts till en dator eller en reseladdare (ingår).

Smarta lösningar

ZTE MF910 har stöd för upp till 14 enheter som är uppkopplade samtidigt, vilket gör att du inte behöver kompromissa med vilken enhet du ska kunna surfa på. Och tack vare dubbla frekvenser, 2,4GHz och 5GHz, gör att belastningen i ditt nätverk genom routern inte blir för hård. Med den tydliga färgskärmen på 1,44" så kan du alltid hålla koll på statusen för batteri och nätverk.